Search

Verven-2

Kies voor een nieuwe look!

Bespaar jezelf een hoop tijd, stress en energie wanneer je je schilderwerken laat uitvoeren door een vakman. Bovendien verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de schilderwerken en een mooi eindresultaat!

DL Home is uw aanspreekpunt voor het verven van jouw gevel of muren.

Hoge tevredenheid

Meer dan 20.000 tevreden klanten

Veel ervaring

Meer dan 10 jaar ervaring

Actief in heel België

#1 in héél Belgie

Dl home icon

Service is bij ons standaard

Graag een gratis offerte voor gevelschilderwerken?
We contacteren je binnen de 24 uur terug!

  gevel wit verven
  verven donker

  Waarom kiezen voor je gevel te herschilderen?

  Zo nu en dan is het wellicht nodig om je huis van een nieuwe uitstraling te voorzien. Misschien zie je de ‘oude’ kleur niet meer zo zitten, of hebben de elementen de kleur van je woning wat aangetast. Wanneer de muren hun kleur verliezen of zelfs schade opgelopen hebben is het interessant om eens te kijken wat de mogelijkheden op dit gebied zijn. 

  Na verloop van tijd zal de gevel van uw woning sowieso slijtageverschijnselen gaan vertonen. In dat geval schieten we graag in actie om dankzij onze buitenschilderwerken uw woning een grondige facelift te geven. Wij gebruiken daarbij enkel de beste materialen!

  gevel wit verven

  De juiste verf voor de juiste ondergrond

  Voordat je begint met je gevel schilderen is een goede inspectie van de ondergrond een absolute must. Zijn de muren vochtig? Is het voegwerk aan vervanging toe? Zijn de huidige verflagen nog in goede staat? De huidige staat van je gevel bepaalt welke verf je best gebruikt.

  • Zijn de muren droog en in goede staat? Dan kan je kiezen tussen tal van verven en is de keuze van je verf vooral gebaseerd op smaak.
  • Zijn de muren vochtig dan is een vocht beschermende verf een goede oplossing. Hoe vochtig je muur ook is, de verf is gemakkelijk aan te brengen in alle lichte kleuren.
   

  Iedere gevel is uniek en vraagt een unieke oplossing. Laat bij twijfel je adviseren door een één van onze experten! 

  Je gevel verven of kaleien?

  Je gevel is dringend aan een opknapbeurt nodig. Dan heb je 2 opties: je gevel schilderen of kaleien. Een gevel in buitenmuurverf oogt modern en kan in een matte of glanzende afwerking. Kaleiverven geeft je gevel dan weer een authentiek effect zonder de oorspronkelijke structuur van de gevel te verliezen. Ze dienen bovendien als beschermingslaag voor je gevel tegen gure weersomstandigheden. Wat je met je gevel van plan bent, hangt sterk af van de staat van je ondergrond. Laat je adviseren door één van onze vakmannen voor de beste keuze!

  Wat zijn de grootste verschillen tussen verven en kaleien?

  De uitstraling van de structuur komt beter tot zijn recht bij kaleien.

  Kaleien zorgt voor een waterafstotende laag, verven niet.

  Bij zowel verven als kaleien, kan je kiezen uit heel wat kleuren.

  Kaleien behoeft veel minder onderhoud dan verven.

  Verf oogt echter iets moderner dan kaleien. 

  Gratis offerte ontvangen voor schilderwerken aan je woning?

  Mevrouw Maes

  Dankzij het goede advies van de adviseur is mijn vochtprobleem volledig opgelost. Alles is van A tot Z perfect verlopen.