Feedback van onze tevreden klanten

Meer tevreden klanten

Marleen Van Waeyenberghe

De werken werden vorige vrijdag uitgevoerd. De factuur staat in mijn betaalagenda voor uitvoering op 10/11. Ik had ook mijn feedback moeten geven, maar had het document vergeten in te vullen, dus hier via email mijn mening. Ik ben zeer tevreden over uw adviseur, klantendienst en technische dienst. Uw mensen hebben puik werk geleverd: op tijd, zeer proper, vriendelijk en correcte afwerking. Mijn score is dus 10 op 10.

Yasmin Mounir – Nijlen

Via de website en een opendeurdag zijn we bij DL terecht gekomen. Eerst hadden we opstijgend vocht en dit zijn ze zeer correct en goed komen oplossen. Erna hebben we DL nog eens gecontacteerd omdat we vocht in de kelder hadden. De adviseur heeft ons een vloerdrainage voorgesteld. Ik ben echt super tevreden over de beide werken en dit over de complete lijn. Ik heb DL al meermaals aangeraden bij kennissen en daar is zelfs al een nieuwe klant uitgekomen.

Frimpong – Willebroek 

Mijn stiefmoeder had aangeraden om DL te contacteren. We hadden namelijk zeer veel problemen met vocht. We hebben maar 3 weken moeten wachten en ons probleem was volledig opgelost. Ik ben echt super tevreden, zowel over de adviseur als over de werkmannen.”

Aurelie Ruta | CEO JANSEN INVEST

Ik wou even jullie team dat zaterdag de werken zijn komen uitvoeren nog eens extra bedanken!! Zij hebben super werk geleverd en waren zeer klantvriendelijk. Wij zijn zeer tevreden klanten.

Familie Naert – Zedelgem

We hebben een zeer oude woning gekocht wilden deze volledig en grondig renoveren. Mijn man zag een reclamefoldertje van DL en nam contact op. Onze achtergevel, die echt lelijk was, had drie verschillende soorten stenen. De adviseur heeft ons spuitkurk aangeraden. Wij kenden dat nog niet, maar zijn super gelukkig met het resultaat. Alles is echt perfect verlopen. De werkmannen waren tot in de puntjes voorbereid zodat ze perfect wisten wat ze moesten doen.

Albert Poussière (09 maart 2022)

Van: Albert Poussiere 
Verzonden: woensdag 9 maart 2022 19:45
Aan: Klantendienst | DL Home <kd@dlhome.be>
Onderwerp: Re: DLHome: planning vandaag

Beste, graag wil ik jullie bedanken en feliciteren met het prachtig afgeleverde werk. Jullie werkmensen zijn top. 

Jullie mogen gerust mijn mailtje gebruiken voor reclame. 

Mensen mogen gerust een kijkje komen nemen. 

 

Groetjes van een tevreden klant. 

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Mevrouw Maes

Dankzij het goede advies van de adviseur is mijn vochtprobleem volledig opgelost. Alles is van A tot Z perfect verlopen.